Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Вітаємо з Днем матері!

Привітання
12.05.2024

Сьогодні Україна разом зі всім світом відзначає чудове свято – День матері

Свято, яке є символом життя, турботи, сили духу, вашої безмежної любові, ніжності й мудрості, нашої вдячності та любові до вас, рідні матусі!

На жаль, в сьогоденні на кожну матір випала нелегка доля тривоги, смутку й переживань, адже війна забирає найсокровенніше – життя дітей, чиїхось синів, доньок, онуків...

Кожна любляча матір хоче накрити своїми журавлиними крилами захисту всю свою родину, щоб зберегти її. 

Кожна українська мати молиться за всіх синів та доньок України, щоб повернулися живими з війни. 

Кожна українська мати, робить все, аби прискорити Перемогу.

Низький уклін всім українським матерям!

Ваша безмежна турбота, мудрість та жертовність є фундаментом, на якому будується щоденна віра ваших дітей в свої сили, впевненість в Збройних Силах України, рішучість в кроках до Перемоги! 

То дай вам Боже діждатись тієї пори, коли чисте синє МИРНЕ небо України зігріє ваші багатостраждальні душі й своїм теплом зменшить біль ваших сердець, а перед вашим поглядом зацвітуть сади, заколосяться ниви добірним зерном та в небокраї розіллється нескінченне соло неперевершеного степового співця – жайворонка, звеселяючи душі та множачи надію на краще завтра нашої долі.

Нехай чуйне материнське серце завжди битиметься погідливо в такт із радістю, успіхом й гордістю за своїх дітей. Будьте здорові та щасливі, адже ви – наше все!

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше