Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Обстеження легалізації зайнятості населення

На злобу дня
21.07.2021
Представниками робочої групи з питань легалізації виплати заробітної плати та зайнятості населення (зокрема від Головного управління Держпраці у Херсонській області, Голопристанського міськрайонного центру зайнятості, Головного управління Пенсійного фонду України в Херсонській області та виконавчого комітету міської ради) 21 липня поточного року проведено вибіркове обстеження 16 суб’єктів господарювання, які здійснюють діяльність на ТК «Новий ринок» та підприємств роздрібної торгівлі.
В ході обстеження здійснено перевірку дотримання вимог чинного законодавства щодо працевлаштування найманих працівників, порушень не виявлено.
Суб’єктам господарювання надані консультації з актуальних питань чинного трудового законодавства та прийому на роботу найманих парцівників.
Відділ економічного розвитку 
виконавчого комітету міської ради
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше