Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Наукова лабораторія вдома чи в класі – Labster продовжує доступ для українських закладів освіти

Відділ освіти, молоді та спорту інформує
16.10.2023

Від особливостей побудови органів людини до перетворення водоростей на біоенергію — про це і не тільки можна дізнатися на платформі «Labster». Ця віртуальна наукова лабораторія подовжила безкоштовний доступ для закладів освіти ще на рік.

Labster пропонує понад 300 симуляцій віртуальних лабораторій із біохімії, генетики, біотехнологій, фізики та інших предметів з елементами гейміфікації. Усі симуляції на платформі створюють та перевіряють науковці, що мають необхідну експертизу у відповідних галузях знань. Матеріали лабораторії, зокрема вікторини, теоретичні блоки та посібники доступні для українських учнів та студентів.

Для кого буде корисною ця платформа?

Більшість користувачів лабораторії — заклади вищої освіти. Але матеріали Labster будуть цікавими для старшокласників під час дистанційного чи змішаного навчання. Відтепер користувачі можуть ще й додавати до курсів власні тестові питання та переглядати аналітику — ця функція допоможе вчителям та викладачам.

Школи, заклади професійної (професійно-технічної) освіти, фахової передвищої та вищої освіти вже отримали від МОН інструкції з реєстрації на платформі.

Джерело: Міністерство освіти і науки України

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше