Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Акція “Листи до вільного Криму” продовжується до кінця цього року

Спротив триває
02.06.2024

Якби у вас була змога сказати декілька слів кримським політв’язням, що б це було?

Ми б неодмінно розповіли про маленькі українські перемоги та людей, котрі надихають.

У вас є можливість написати листа кримським політв’язням, яких незаконно утримує росія, адже Представництво президента України в АР Крим продовжує акцію “Листи до вільного Криму” до кінця цього року.

Лист – своєрідний інструмент підтримки тих, хто знаходиться в російському полоні; спосіб відчути, що вони незабуті, а ми про них пам’ятаємо та чекаємо додому. 

Розповідаємо детальніше, як долучитися.

  • Перегляньте список політв’язнів та мапу з їхніми місцями утримання на сайті Представництва Президента України в АР Крим.
  • Напишіть листа: представтеся, розкажіть трохи про себе та чому вирішили написати. Пишіть, що відбувається довкола вас і у світі, про фільми, книжки, подорожі, природу, роботу. Розкажіть емоційні чи смішні історії, поділіться враженнями.

Важливо: аби тюремна цензура пропустила листа, вам потрібно написати його російською мовою. Підпис адресата й адресанта краще зробити також російською мовою, але можна написати й мовою країни, з якої ви надсилаєте. 

Дізнатися більше про правила написання листів можна на сайті ZMINA

  • Надішліть лист зручним способом: на поштову адресу (надсилання за кошти відправника): Центр інформації про права людини, а/с В-539, м. Київ, 01001, або на E-mail Free.CrimeaUA@gmail.com

Організатори ініціативи: Представництво Президента України в Автономній Республіці Крим, PEN Ukraine, ZMINA. Центр прав людини, Міністерство з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше