Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Завітайте на виставку «10 років агресії – 10 років спротиву»

Події
03.03.2024

З нагоди Дня спротиву окупації Автономної Республіки Крим та міста Севастополя, у Києві біля Головпоштамту з 26 лютого відкрилась й діє виставка «10 років агресії – 10 років спротиву», яка підготовлена на матеріалах Віртуального музею російської агресії.

Виставка містить 15 тематичних банерів. На кожному банері розкриваються різні аспекти російсько-української війни: злочини, руйнування, екологічні катастрофи, громадський спротив, морська та повітряна агресії, міжнародна консолідація, втрачена власність, злочини проти медіа та інші.

Виставка підготовлена Українським інститутом національної пам’яті спільно з Центром дослідження безпекового середовища «Прометей» та Центром стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки.

Детальніше

Фото: УІНП

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше