Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Комунікаційні меседжі щодо висвітлення тематики деокупації та реінтеграції території АР Крим та всіх ТОТ

Жителям тимчасово окупованих територій
26.02.2024

З огляду на справедливі очікування українців щодо якнайшвидшої деокупації тимчасово окупованих територій, в тому числі півострова Автономної Республіки Крим, та актуалізацію теми Криму у суспільно-політичному дискурсі, створені матеріали (представлені в інфографіках) покликані мінімізувати дезінформацію, маніпуляцію та інші шкідливі для Української держави впливи.

З метою привернути увагу суспільства до теми окупованого Криму та інших тимчасово окупованих територій (далі – ТОТ), розповісти про спротив громадян України на окупованих територіях українських областей та Криму, показати зв’язок материка та півострова, інших ТОТ з вільною Україною – впродовж 2024 року проводитиметься інформаційна кампанія «СПРОТИВ ТРИВАЄ».

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше