Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Вітаємо Голопристанську громаду із 28-ю річницею з дня прийняття Конституції України!

Привітання
28.06.2024

У День Конституції ми святкуємо не просто прийняття важливого для держави документу. У першу чергу ми відзначаємо день, коли були затверджені наші права та свободи, а також суверенітет і цілісність України, вшановуємо пам’ять тих, хто боровся та бореться за свободу й незалежність держави!

Зараз, під час війни з окупаційними військами, цей документ стає особливим символом єдності, справедливості та свободи для всіх громадян України. Він гарантує нам право на життя, свободу слова, нашу незалежність ‒ все те, чого нас намагаються позбавити російські загарбники.

Своєю звитяжною боротьбою, сумлінною працею, підтримкою один одного українці вкотре підтверджують свій вибір жити у вільній, демократичній державі, де панує верховенство права, а забезпечення прав і свобод громадян є найвищою цінністю. 

Сьогодні наша країна об’єднана у боротьбі з ворогом, який прагне забрати у нас всі права та цінності, задекларовані нашою Конституцією. Всі ми, кожен на своєму фронті, запекло боремось за нашу незалежність, справедливість, за життя і безпеку, за вільне і щасливе майбутнє.

Слава нашим Воїнам — Захисникам та Захисницям, що своєю кров'ю виборюють кожен шматочок нашої Батьківщини!

Слава кожному нашому громадянинові, який вірить, бореться, витримує, допомагає, підтримує гарним словом та ділом і щодня молиться за нашу Перемогу!

Голопристанська міська військова адміністрація та виконавчий комітет Голопристанської міської ради щиро бажають усім МИРУ, злагоди та благополуччя! Сил та мужності, аби пережити жахіття війни! Єдності у вірі в світле майбутнє для рідної землі!

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше