Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Сьогодні у бібліотеці з обслуговування користувачів м.Гола Пристань відбувся конкурс «Ігри патріотів Херсонщини»

Події
30.09.2021

 Херсонщину називають перлиною південного краю. Степове безмежжя і лісові масиви, морські простори та річкові і озерні плеса, унікальні заповідники і музеї, історія створення Херсонської області і відомі особистості, архітектурні пам'ятки і події культурного та мистецького життя – все це надзвичайно барвисте різноманіття ще раз пригадалося під час проведення конкурсу «Ігри патріотів Херсонщини», який провела бібліотека-філія для дітей м.Гола Пристань у читальному залі бібліотеки з обслуговування користувачів м.Гола Пристань.

Засновниками та організаторами Ігор є управління культури Херсонської обласної державної адміністрації, управління освіти науки та молоді Херсонської обласної державної адміністрації та КЗ «Херсонська обласна бібліотека для дітей імені Дніпрової Чайки» Херсонської обласної ради. До участі у конкурсі були запрошені учні 4-9 класів загальноосвітніх навчальних закладів усієї Херсонської області.

У місцевому турі взяли участь 24 учасника зі шкільних бібліотек міста Гола Пристань, с.Нова Збур’ївка та с.Гладківка. Під час відкриття та проведення заходу помічниками бібліотекарів стали волонтери Вікторія Ткаченко та Тетяна Коваленко (Голопристанська ЗОШ№4), які урочисто відкрили захід, провели волонтерську гру «Барвиста Херсонщина», запросили конкурсантів до тестування.

Журі у складі головного спеціаліста відділу культури, туризму та з питань діяльності засобів масової інформації виконавчого комітету Голопристанської міської ради Валентини Думанян, заступника директора Голопристанського міського центру дитячої та юнацької творчості Тамари Московенко, бібліотекаря бібліотеки з обслуговування користувачів м.Гола Пристань Катерини Ткаченко, після підрахунку балів за результатами тестування визначили кращих знавців рідного краю у кожній віковій категорії .

В результаті маємо переможців від Голопристанської ОТГ.

Молодша вікова категорія:

1 місце – Гарнявий Кирило, учень 5 класу Голопристанської ЗОШ№4.

2 місце – Панченко Анна, учениця 4 класу Новозбур’ївської ЗБДО№2.

3 місце – Чесновицький Олександр, учень 4 класу ОЗО Новозбур’ївська ЗОШ№1.

Середня вікова категорія:

1 місце – Гуляєва Марія, учениця 6 класу ОЗО Новозбур’ївська ЗОШ№1.

2 місце – Тамазликарь Олександр, учень 7 класу Голопристанської гімназії.

3 місце – Сліпченко Дар’я, учениця 6 класу Голопристанської ЗОШ №4.

Старша вікова категорія:

1 місце – Арсені Даниїл, учень 9 класу Голорпристанської ЗОШ№1.

2 місце – Коваленко Поліна, учениця 8 класу ОЗО Новозбур’ївська ЗОШ№1.

3 місце – Потравко Аліна, учениця 9 класу філії ОЗО Новозбур’ївської ЗБДО.

Варто відзначити і інших активних учасників конкурсу, які набрали високі бали і яким лише півкроку не вистачило до перемоги. Серед них у віковій категорії 4-5 класи: Чесновицький Олександр, учень ОЗО Новозбур’ївська ЗОШ№1, Боков Артем, учень Голопристанської спеціалізованої школи, Запорожченко Антоній, учень філії ОЗО Новозбур’ївської ЗБДО; 6-7 класи: Ігнатенко Інна, учениця ЗЗСО Гладківська ЗОШ, Рябущиц Артем, учень Голопристанської спеціалізованої ЗОШ; 8-9 класи: Кулеба Альбіна, учениця Голопристанської гімназії, Яковенко Анастасія, учениця ЗЗСО Гладківська ЗОШ, Тригуб Максим, учень Голопристанської ЗОШ №4.

Завдяки конкурсу учасники знову побачили красу, могутність і різнобарвність нашої Таврії. Сподіваємося, що і надалі школярі за допомогою гри, книжки, бібліотеки продовжать пізнавати Херсонщину, щиро любитимуть своє найкраще місце на землі і саме любов до нього стане запорукою розбудови та розвитку нашого краю у майбутньому!

Джерело: Блог Голопристанської бібліотеки-філії з обслуговування дітей

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше