Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

ІV Всеукраїнський творчий конкурс «Що для мене Україна?

Голопристанська міська ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ інформує
24.07.2024

Цього року проводиться ІV Всеукраїнський творчий конкурс «Що для мене Україна?», приурочений до Дня Незалежності України.

До участі запрошуються юні художники, співаки та волонтери віком від 4 до 18 років з України та української діаспори різних країн світу у 3 категоріях –малюнок (зображення українських захисників, рятувальників, лікарів таволонтерів, історичних постатей, рідного краю, традицій та сюжету пісень, з якими українці йдуть до Перемоги), фотографія (відображення волонтерських ініціатив дітей) та пісня (виконання україномовної пісні, яка береже та формує культурну спадщину українського народу). Участь у конкурсі є безкоштовною.

Переможці Конкурсу отримають відзнаки та цінні подарунки. В результаті Конкурсу планується проведення благодійних виставок кращих малюнків з метою допомоги дітям, які постраждали внаслідок збройної агресії рф в Україні.

Малюнок однієї з переможниць Конкурсу 2021 року став макетом для поштової марки «Українська мрія», випущеної Укрпоштою у 2022 році.

Контактні дані Організаційного комітету: uwcfua@gmail.com ,

https://www.facebook.com/uwcfoundation/ .

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше