Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Діяльність ОМС та військових адміністрацій у період дії воєнного стану

Голопристанська міська ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ інформує
17.05.2023

16 травня Голопристанська міська військова адміністрація в онлайн форматі взяла участь в обговоренні ключових питань на першому Конгресовому слуханні на платформі Конгресу місцевих та регіональних влад при Президентові України.

 

Обговорення стосувалося проєкту Закону «Про внесення змін до деяких законів України щодо вдосконалення повноважень органів місцевого самоврядування та їх посадових осіб у період дії воєнного стану» №8056.

 

Організував слухання Офіс Конгресу місцевих та регіональних влад при Президентові України за підтримки ГО «ДІЙСНО».

 

Керівник офісу Конгресу місцевих та регіональних влад при Президентові України В’ячеслав Негода зазначив, що перше Конгресове слухання має покласти традицію обов’язкового проведення попередніх дискусій навколо усіх важливих для місцевого самоврядування законопроектів.

 

Більше цитат зі слухань – за посиланням

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше