Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Голопристанська МВА взяла участь у конференції "Угода мерів в Україні"

Події
12.05.2023

Голопристанська міська військова адміністрація 10-11 травня взяла участь у конференції "Угода мерів в Україні", що об’єднала понад 175 представників інституцій ЄС, національних органів влади та ОМС, що відбулася у м. Львові. 

 

Угода Мерів – наймасштабніший у світі рух щодо клімату та енергії. Ініціатива поєднує тисячі місцевих органів влади, які добровільно доєднались задля досягнення цілей ЄС щодо клімату та енергії. 

 

На конференції обговорювалися підсумки в реалізації Угоди в Україні, основні проблеми та бар’єри, з якими стикаються міста-підписанти під час масштабної війни, а також майбутнє Угоди Мерів та перспективи підтримки ЄС для українських громад у контексті післявоєнного відновлення, Зеленої угоди та інших європейських ініціатив.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше