Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Херсонську область віднесено до «ПОМАРАНЧЕВОЇ» ЗОНИ епідемічної небезпеки

Важливе про COVID-19
06.10.2021
Проте у деяких громадах області значно перевищені показники захворюваності. Тому згідно з рішенням регіональної комісії з питань ТЕБ та НС, на території Каланчацької селищної, Генічеської, Новокаховської, Олешківської та Херсонської міських територіальних громад з 00.00 годин 06 жовтня 2021 року забороняється:
🚫проведення всіх масових (розважальних, спортивних, соціальних, рекламних та інших) заходів, крім заходів, у яких більше 80% вакциновані;
🚫у закладах громадського харчування (кафе, ресторани, бари, нічні клуби, дискотеки тощо) проведення святкових заходів (корпоративи, тематичні вечірки тощо).
🚫у закладах освіти проведення масових заходів, батьківських зборів, екскурсійних поїздок тощо.
Керівникам зазначених громад рекомендовано перевести з 06 жовтня 2021 року на дистанційне навчання всі заклади освіти, крім дошкільних закладів, 1–4 та 11 класів закладів загальної середньої освіти.
Крім того, на території всієї області буде посилено роботу COVID-патрулів.
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше