Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Домашнє насильство – злочин, а не любов

Правова консультація
26.08.2021
26 серпня, з метою підвищення обізнаності громадян про протидію домашньому насильству фахівці Місцевого центру Інна Холодняк та Ольга Гальченко провели інформування мешканців м. Гола Пристань.
В ході інформування Інна Холодняк роз’яснювала громадянам у чому полягає домашнє насильство, кого вважають жертвами, які є види домашнього насильства та поінформувала про спеціальні заходи щодо протидії домашньому насильству такі, як терміновий заборонний припис та обмежувальний припис стосовно кривдника. Крім того, повідомила і про кримінальну відповідальність за дане правопорушення і роз`яснила куди звернутись за допомогою.
Додатково інформувала про систему безоплатної правової допомоги в цілому та про послуги які надаються місцевим центром, роздала інформаційні буклети з даної теми та візитівки з контактами Місцевого центру.
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше