Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Хвилиною мовчання вшановуємо пам'ять загиблих внаслідок агресивної війни, розв'язаної російською федерацією.

Загальнонаціональна ХВИЛИНА МОВЧАННЯ
28.06.2024

У 28-у річницю прийняття Конституції України вшануємо пам'ять видатних постатей українського державотворення, яким довелося ціною власного життя здобувати право прийдешніх поколінь на вільне і незалежне життя.

Вшановуємо світлу пам'ять мирних громадян Голопристанської міської територіальної громади, які загинули унаслідок збройної агресії та терактів російської федерації.

Вшановуємо тих, хто присвятив свої життя захисту наших конституційних цінностей – захисників й захисниць незалежності та свободи України. 

Про наші втрати говорити важко і боляче, але гідне вшанування пам’яті – це не просто наш святий обов’язок, це наша гордість за справжніх Героїв. Їхні імена золотими літерами вписані в історію нашої держави.

Жоден військовослужбовець Голопристанщини, який віддав життя на полі бою, не має бути забутим. Вони віддали найдорожче заради незалежності та територіальної цілісності неньки України – своє життя.

Нехай їх внесок завжди залишається в наших серцях і нагадує нам, що ми маємо боротися за наші права та гідність. 

Світла пам’ять кожному, чиє життя обірвалося у війні російської федерації проти України.

Зупиніться на хвилину та в тиші подумайте про всіх полеглих в цій війні: військовослужбовців та цивільних мирних жителів громади.

Вони назавжди в наших серцях. Вони частина хороброї нації. Частина перемоги України! Кожен загиблий продовжує жити в серцях кожного жителя Голопристанщини!

Вічна пам'ять!

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше