Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Гуманітарний офіс в м.Кривий Ріг отримав чергову партію гуманітарної допомоги для ВПО з Херсонщини від Global Empowerment Mission (GEM).

Голопристанська міська ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ інформує
19.10.2024

Разом із представниками Global Empowerment Mission (GEM) 18.10. розпочата реалізація чергового проекту по видачі продуктових наборів та видано 207 прод. наборів, які отримали 195 родин

Окрім того разом з представниками GEM здійснено 2 адресні доставки до віддалених районів м. Кривий Ріг. Доставка була організована, в першу чергу, для надання засобів реабілітації для маломобільних осіб, які вказали відповідну потребу при реєстрації в хабі, зокрема милиці, візок колісний та ходунки.

Гуманітарну допомогу у вигляді засобів реабілітації отримано, завдячуючи підтримці БО «БФ» Медицина Херсонщини», з якою Голопристанською міською військовою адміністрацією підписано Меморандум про спільну діяльність та співпрацю.

Дякуємо благодійникам за надану допомогу в підтримці жителів Херсонщини.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше