Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

ВПО з Херсонщини отримали продуктові набори в гуманітарному ХАБі Кривого Рогу

Корисне для вимушених переселенців Голопристанської громади
14.05.2024

Голопристанська МВА інформує: 13 травня в Херсонському обласному гуманітарному ХАБі в м.Кривий Ріг ВПО з Херсонщини отримали 180 продуктових наборів. 

Гуманітарну допомогу надано Благодійною організацією «БЛАГОДІЙНИЙ ФОНД «ЛЕЛЕКИ КР» за підтримки некомерційної організації World Central Kitchen. 

Завдячуючи першому заступнику начальника Херсонської обласної військової адміністрації Дмитру Бутрію та раднику начальника Херсонської обласної військової адміністрації Андрію Пасічнику, якими досягнуто домовленості про підтримку від благодійників жителів Херсонщини, тимчасово проживаючих в Кривому Різі та Криворізькому районі, в Херсонський обласний гуманітарний ХАБ доставлено 500 продуктових наборів. 

Дякуємо всім, хто не стоїть осторонь біди та допомагає жителям Херсонської області в скрутну хвилину. 

Нагадуємо, що організаторами ХАБу є Херсонська обласна військова адміністрація, Голопристанська міська, Іванівська, Чаплинська та Хрестівська сільські військові адміністрації. 

Разом До ПЕРЕМОГИ!

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше