Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Вимушені переселенці з Херсонщини отримують допомогу в Гуманітарному хабі Херсонської області у Кривому Розі

Голопристанська міська ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ інформує
07.03.2024

Хто і яку допомогу отримує в Гуманітарному хабі Херсонської області у Кривому Розі та про візит 6 березня 2024 року до хабу начальника Херсонської ОВА Олександра Прокудінадивіться у сюжеті каналу «EXPERT-KR».

«Люди приходять навіть просто щоб розраду отримати. Вони побачили «своїх» – у них сльози на очах, вони забувають навіть про гуманітарну допомогу... І тоді вони ідуть звідси трішки як окрилені», – каже Світлана Лінник, начальниця Голопристанської МВА.

«Чотири тимчасово окуповані тергромади Херсонщини – Хрестівська, Чаплинська, Іванівська та Голопристанська – ініціювали створення цього хабу, і за підтримки Херсонської ОВА проєкт був реалізований», – каже заступник начальника Хрестівської МВА Олександр Ляшенко.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше