Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

В Криворізькому офісі гуманітарної підтримки ВПО різноманітну допомогу отримують переселенці з Херсонської області

Голопристанська міська ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ інформує
01.03.2024

Гуманітарний хаб продовжує працювати для ВПО Херсонщини, які тимчасово проживають у Кривому Розі та Криворізькому районі.

Радісно зустрічати в гуманітарному хабі краян Голопристанської громади. 27 лютого Кардашинці завітали до хабу. Жителі Великої та Малої Кардашинки отримали теплі обійми земляків з громади та гуманітарну продуктову допомогу.

Крім отримання продуктових наборів внутрішньо переміщеним особам з Херсонської області в хабі надається правова безкоштовна допомога. Так 29 лютого 30 ВПО з Херсонщини отримали безкоштовну юридичну допомогу, яку надала юристка від БФ «Схід SOS» Олеся Чавурська. 

Весь минулий тиждень на волонтерському прийомі громадян в хабі провела головний спеціаліст відділу комунальної власності та земельних відносин виконавчого комітету Голопристанської міської ради Наталія Зеленіна.

Для підтримки наших людей, які вимушено залишили свої домівки, продовжується видача продуктів харчування. З моменту відкриття Херсонського обласного гуманітарного хабу видано 1238 продуктових наборів. 

Дякуємо благодійникам за надану допомогу жителям Голопристанської МТГ та Херсонщини!

Разом до Перемоги!

Контакти Гуманітарного хабу Херсонської області в Кривому Розі:

  • Телефон для довідок +38(063)3350311 (з 09:00 до 16:00 щодня, крім вихідних);
  • Телеграм
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше