Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Голопристанська міська військова адміністрація повідомляє про запуск Гуманітарного хабу Херсонської області у місті Кривий Ріг

Корисне для вимушених переселенців Голопристанської громади
15.02.2024

Під патронатом Херсонської обласної військової адміністрації об’єднали свої зусилля військові адміністрації, громади яких перебувають в окупації, аби запустити Гуманітарний хаб Херсонської області у місті Кривий Ріг Дніпропетровської області.

Через повномасштабне вторгнення рф чимало жителів Херсонщини, в тому числі і Голопристанської громади, змушені були залишити свої домівки – багато ВПО знайшли прихисток у Кривому Розі. 

Для підтримки наших людей, які зараз мешкають у Кривому Розі та Криворізькому районі Дніпропетровської області, працюватиме офіс Гуманітарного хабу Херсонської області. Над його створенням команда фахівців працювала не один місяць. 

Вже з 19 лютого ВПО Голопристанської громади та з всієї Херсонщини зможуть звернутися до офісу Гуманітарного хабу щодо оформленням документів, отримання виплат, одержання гуманітарної допомоги. Також зможуть отримати консультації з питань працевлаштування та відновлення житла, психологічної та юридичної підтримки. 

Наразі нам важливо спрямувати наші зусилля на виявлення та вирішення проблем, з якими зіштовхуються жителі Херсонської області, що тимчасово проживають у зазначених районах Дніпропетровської області через окупацію Херсонщини.

Всіх хто зацікавлений в отриманні допомоги – просимо заповнити анкету за посиланням

Команда Гуманітарного хабу зробить все можливе, щоб надати вам максимальну підтримку і допомогу.

  • Телефон для довідок Гуманітарного хабу: +380951040416 (з 09:00 до 16:00 щодня, крім вихідних). 
  • Контакти Гуманітарного хабу Херсонської області в телеграм

Організаторами Гуманітарного хабу Херсонської області є: 

  • Херсонська обласна військова адміністрація; 
  • Голопристанська міська військова адміністрація; 
  • Іванівська селищна військова адміністрація; 
  • Чаплинська селищна військова адміністрація;
  • Хрестівська сільська військова адміністрація.
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше