Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Голопристанська МВА звертається до жителів громади!

Голопристанська міська ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ інформує
07.06.2023

Станом на зараз ситуація критична, російські агресори вчинила страшну катастрофу, здійснивши внутрішній підрив конструкцій Каховської ГЕС, і зовсім кинули людей на призволяще, не даючи через постійні обстріли здійснити евакуацію людей.

Шановні краяни, закликаємо і просимо допомагати один одному в цей складний час.

В кого є човни, будь ласка, пройдіть вулицями свого міста чи села – можливо там є люди та тварини, допоможіть їм дістатися на безпечну висотну територію.

Окреме звернення до жителів Гладківки, Таврійського та Малих Копанів та Нової Збур'ївки! В кого є можливість, будь ласка, допоможіть нашій великій Голопристанській родині!

Життя людей – саме головне! Не чекайте! Протягніть руку допомоги! Люди сидять на дахах своїх домівок і чекають на порятунок. На Вашу підтримку!

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше