Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Голопристанська МВА інформує про стан в громаді (станом на 07:30)

Голопристанська міська ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ інформує
09.06.2023

🔹За добу вода в центральній частині міста Гола Пристань відступила до 40 см, східна частина до 30 см, аналогічна ситуація й в районі вулиць Берегової, Набережної.

🔹У Великокардашинському старостаті вода також відходить. Зниження рівня сягнуло за 40 см за добу.

🔹Люди, яких евакуйовано на підвищену місцевість, а  це до 50 осіб, серед яких є діти, перебувають в критичній ситуації понад три доби. Потребують питної води та їжі. 

🔹Повідомлення про допомогу та евакуацію продовжують надходити, але кількість сигналів про порятунок та допомогу зменшується, так як телефони розряджаються. 

Прохання до всіх жителів громади, в яких є можливість: максимально долучитися та надати гуманітарну допомогу (їжею, питною водою, кормом для тварин), та передавати в район автопарку, куди добровольці підвозять евакуйованих людей. Адже ми – єдина родина! Родина незламних! Врятуємо життя кожного! Допоможемо кожному!

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше