Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Проведено засідання спільноти працівників Психологічної служби Голопристанської громади

Події
12.01.2024

Відділ освіти, молоді та спорту виконавчого комітету Голопристанської міської ради інформує: 11 січня відбулося засідання спільноти працівників Психологічної служби Голопристанської громади. 

Сьогодення насичене новими ідеями розбудови освіти з урахуванням реалій воєнного стану. Ідеї, зміни торкаються і роботи психологічної служби, одним із головних завдань якої є повсякденна психологічна допомога та емоційна підтримка учасників освітнього процесу, турбота про здоров'я, психологічний комфорт.

На засіданні намітили план роботи на ІІ півріччя, переглянули нормативно-правові документи та зміни до деяких з них, окреслили шляхи підготовки методичних рекомендацій по роботі з дітьми з ООП та відпрацювання рекомендацій до роботи з гендерно зумовленим насиллям, створенням практичного кейсу для роботи.

Працюємо далі, враховуючи реалії сьогодення та тримаємо руку на пульсі психічного здоров'я.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше