Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Вітаємо з Днем Державного Герба України!

Привітання
19.02.2024

Цей день єднає нас навколо одного із найважливіших символів нашої державності — Тризуба.

Тризуб — не просто зображення, а візуальний код української державності, уособлення її багатовікової історії та незламного духу. Для сучасного покоління українців Тризуб має велике значення. Не даремно вважається, що в ньому зашифроване слово «Воля», яке стало особливо символічним у період повномасштабної війни.

Тому сьогодні Тризуб об’єднує українських патріотів, які захищають наш суверенітет і територіальну цілісність України.

Голопристанська міська військова адміністрація та виконавчий комітет Голопристанської міської ради вітають кожного мешканця громади із цим визначним днем! 

Будьмо гідними нашої історії й тих завдань, які стоять перед нами сьогодні! Нехай це свято згуртує та зміцнить всіх нас, а Тризуб й надалі буде оберегом нашого народу, символом віри у світле майбутнє! 

Ми обов’язково переможемо ворога!

Слава Україні!

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше