Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Херсонська обласна енергопостачальна компанія звертається до споживачів

Сьогодення
10.03.2022
"Дорогі Херсонці! В Україні та Херсоні продовжує діяти військовий стан. Багато працівників житлово-комунального господарства вже захищають Україну в лавах збройних сил та підрозділах територіальної оборони.
Але, попри нестачу працівників, підприємства житлово-комунального господарства міста продовжують свою роботу, забезпечуючи херсонців життєво необхідними послугами, навіть попри серйозні ризики.
Ми звертаємось до Вас, шановні херсонці! Хто сьогодні має фінансову та технічну можливість оплатити житлово-комунальні послуги, зробити це. Від цього залежить безперебійна робота підприємств та оперативна ліквідація аварійних ситуацій.
Кожен платіж сьогодні – це внесок для сталої роботи підприємств житлово-комунального господарства.
Для мешканців області та міста Херсон, рахунки за спожиту електричну енергію за лютий 2022 сформовані та доступні в персональних кабінетах і направлені на електронні адреси споживачів. Також сума до сплати повідомлено шляхом смс.
Слава Україні!
Ваш ХОЕК"
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше