Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

ДЗК оголошує проведення робіт щодо встановлення меж земельних ділянок лісогосподарського призначення

Оголошення
10.11.2021

На виконання розпорядження голови Херсонської обласної державної адміністрації від 29.07.2021 №540, Наказу Головного управління Держгеокадастру у Херсонській області від 30.07.2021 р. №4-13 та укладеного Договору про надання послуг від 21.10.2021 р. №183, Кіровоградська регіональна філія Центру ДЗК оголошує проведення робіт щодо встановлення меж земельних ділянок лісогосподарського призначення та їх погодження в натурі (на місцевості) по Голопристанській міській раді (колишні Садівська, Геройська та Рибальчеська сільські ради) Скадовському району (колишньому Голопристанському району) Херсонській області.
У зв’язку з цим, просимо всіх суміжних власників та користувачів з’явитися на 12.11.20211 р. до приміщення Херсонської регіональної філії Центру ДЗК за адресою: м. Херсон, вул. Перекопська, 166, поверх 1, каб. 11 для узгодження меж земельних ділянок в наступному порядку:
Представника ТОВ "Геройський сольпром"-
Представника Служби автомобільних доріг у Херсонській області
Представника ЧОРНОМОРСЬКОГО БІОСФЕРНОГО ЗАПОВІДНИКА НАЦІОНАЛЬНОЇ АКАДЕМІЇ НАУК
Представника ПП "Зелений Світ"
Представника ПП "Зелений Світ-1" ;
Вакуленко К. Г.
Коваль В. П.
Коваль С. Г.
Лівінська Л. В.
Вакуленко К.Г.
Вакуленко В.Г.
Представника Херсонського виробничо-експерементального заводу по розведенню молоді частикових риб
Таращенка І.А.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше