Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Онлайн-платформа психотерапевтичної допомоги “Аврора”

Психологічна допомога під час дії воєнного стану
24.05.2023

Онлайн-платформа психотерапевтичної допомоги “Аврора” тепер працює на окремому оновленому сайті.

“Аврора” – це безпечний, безоплатний та анонімний сервіс для постраждалих від насильства, пов’язаного з війною, зокрема й сексуального.

Отримати індивідуальну допомогу просто. Зареєструйтесь на платформі, оберіть спеціаліста(ку) та пройдіть до 15 безкоштовних сесій з психотерапевтом(кою) чи отримайте консультації інших фахівців(чинь). 

Консультування відбувається телефоном або онлайн у зручний для людини час. За наявності зв'язку допомогу можуть отримати зокрема постраждалі на тимчасово окупованих територіях України та за кордоном.

Детальніше про Платформу

Лінк на сайт: avrora-help.org.ua

Онлайн платформа "Аврора" створена Фонд Народонаселення ООН в Україні – UNFPA Ukraine, за сприяння Офісу Віцепрем'єрки та Урядова уповноважена з ґендерної політики, та за підтримки Уряду Великої Британії.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше