Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Фінансова допомога на опалення у зимовий період від Естонської ради у справах біженців у Запорізькій, Донецькій, Луганській, Харківській, Херсонській та Миколаївській областях

До відома громадян
13.10.2023

Протягом цього зимового сезону організація надає фінансову допомогу на опалення (для придбання твердого палива, такого як вугілля, дрова, брикети чи пелети або для оплати газового опалення) домогосподарствам, які проживають у сільській та селищній місцевості, які стикаються з труднощами з покриттям своїх потреб в опаленні взимку.

Оцінка вразливості здійснюється консультантом протягом дзвінка. 

Враховуються різні життєві ситуації, що зумовлюють вразливість, зокрема: втрата годувальника, внаслідок бойових дій повністю втратили житло або житло зазнала значних руйнувань, інвалідність або тяжкий стан здоров’я, одинока мати/батько з неповнолітніми діти; малозабезпечені родини, в яких є неповнолітні діти, новонароджені, вагітні жінки та жінки, які годують новонароджених, люди похилого віку та інші.

Реєстрація звернень з приводу надання допомоги здійснюється з понеділка по середу з 9:00 до 12:00.

Єдиний номер кол-центру 0671052803

У разі позитивного рішення по вашій заяві сума грошової допомоги на опалення становитиме 17500 грн на домогосподарство за весь сезон.

Докладніше читайте за посиланням

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше