Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Вітаємо з Днем українського добровольця

Привітання
14.03.2024

14 березня в Україні відзначають День українського добровольця. 

У цей день вшановують мужність та героїзм захисників незалежності, суверенітету і територіальної цілісності країни.

Зараз ми переживаємо найбільше випробування в історії. Але завжди, у найважчі часи, знаходилися відважні і мужні люди, які добровільно брали зброю до рук і ставали на захист своєї країни. Так було 2014 року. І так відбувається дотепер. Сьогодні добровольцем став увесь український народ. 

Військові, медики, волонтери, аграрії, водії, вчителі та інші люди об'єдналися заради того, щоб боротися з російськими окупантами.

У важкий час стали на захист, боронили і продовжують боронити нашу Україну. Сьогодні добровольці разом з воїнами-побратимами – це захист і опора українців.

Голопристанська міська військова адміністрація та виконавчий комітет Голопристанської міської ради дякують кожному добровольцю, що оберігаєте нашу землю, що захищаєте Батьківщину від російських окупантів та відстоюєте нашу незалежність.

Україна переможе! Слава Україні!

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше