Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

До відома бджолярів громади

До відома громадян
15.11.2021

На виконання пункту 7 Порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті для державної підтримки розвитку тваринництва та переробки сільськогосподарської продукції, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 07 лютого 2018 року № 107 (в редакції постанови Кабінету Міністрів України від 12 травня 2021 року № 517), Департаментом розвитку сільського господарства та зрошення обласної державної адміністрації узагальнено дані надісланих відомостей про нарахування сум дотації за бджолосім'ї та направлено зведену відомість до Міністерства аграрної політики та продовольства України.

Відповідно до наказу Мінагрополітики від 05 листопада 2021 року № 336 «Про затвердження розподілу бюджетних коштів, передбачених Мінагрополітики у державному бюджеті за програмою КПКВК 2801580 «Фінансова підтримка сільгосптоваровиробників» на 2021 рік, які спрямовуються для державної підтримки за напрямом «Спеціальна бюджетна дотація за наявні бджолосім'ї», сума коштів спеціальної бюджетної дотації для суб'єктів господарювання - власників бджолосімей становить 54,66 % від нарахованої дотації.

Відділ економічного розвитку виконавчого комітету міської ради.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше