Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Надходження до бюджету Голопристанської громади склали майже 135 мільйонів гривень

Податкова інформує
14.12.2021

За інформацією, наданою відділом координації та моніторингу доходів бюджету Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі, протягом 11 місяців поточного року платники Голопристанської міської територіальної громади перерахували до місцевої скарбниці понад 134,8 млн гривень податків і зборів – майже на 24,7 млн більше, ніж за такий період торік.

Більшу частину доходів місцевого бюджету – 79,8 млн гривень, склали надходження від податку на доходи фізичних осіб (ПДФО). Також суттєво наповнюють бюджет громади податок на нерухоме майно, якого від початку року сплачено понад 20,6 млн гривень, та єдиний податок – 19,6 млн гривень.

Варто пам'ятати, що сплачені до бюджетів місцевих громад податки є джерелом фінансування соціальної сфери, фінансовим підґрунтям для розвитку інфраструктури, можливістю використовувати бюджетні кошти на впровадження ефективних проєктів розвитку регіону.

Спілкуйся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX».

Пресслужба Головного управління ДПС у Херсонській області,
Автономній Республіці Крим та м.Севастополі

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше