Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Дні сіл відсвяткували Велика Кардашинка і Таврійське

Події
21.09.2021

У суботу 18 вересня два села Голопристанської територіальної громади – Велика Кардашинка і Таврійське, відсвяткували Дні сіл. Незважаючи на непогоду святкування вдалися на славу та подарували багато вражень!

В розважальній програмі у Великій Кардашинці було й пригощання смачною юшкою, й атракціони з дискотекою і різноманітними розвагами. Особливістю великокардашинського святкування стало урочисте відкриття довгоочікуваного дитячого майданчика. Радісний дитячий сміх на новому майданчику став найкращою подякою за згуртованість та єдність усіх небайдужих, хто взяв участь у зборі коштів, установці та облаштуванні ігрового майданчика.

Працівники та учні місцевої школи напередодні свята взяли активну участь з упорядкування та прибирання території, а також виступили у святковому концерті.

На святковий концерт, що відбувся у Великокардашинському ЦКіД, завітав Голопристанський міський голова Олександр Бабич. Привітавши всіх з Днем села, очільник вручив нагороди квартальним за активну роботу, а також спонсорам, які допомогли втілили мрію дітей. Староста Валентина Іляшенко висловила щиру подяку всім жителям за любов та вірність рідному селу, за внесок у розвиток та добробут тим, хто не тільки на словах, а й конкретними справами допомагає у благоустрої села, підтриманні порядку, розбудові та прикрашанні свого будинку, двору, вулиці, усього села.

 

День села в Таврійському пройшов з не меншим розмахом: виступ духового оркестру, атракціони та святковий ярмарок «Дари осені», спортивні змагання, благодійне частування кулішем (повар Тетяна Лех), виставка творчих робіт талановитої місцевої майстрині Тетяни Беспалої, святкова концертна програма художніх місцевих колективів та гостей села (колективу «Добропільські кралі») і дискотека принесли свято для всіх, хто народився, виріс і живе в селі Таврійське.

Вшанували присутніх на концерті словами привітання, подарунками та почесними грамотами міський голова Олександр Бабич і староста Вікторія Ткаченко.

Музичні вітання подарували вихованці філіалу К/З «Голопристанська дитяча школа Мистецтв» філіалу села Таврійське: тріо флейтистів (керівник Надія Лавренчук); скрипалі (керівник Вікторія Гольцова); баяніст Павло Гараня (керівник О.Дворецька); дует бандуристів у складі Роксолани Карпенко та Софії Алещенко (керівник О.Макаренко); танцюристи Марія Головченко та Софія Алещенко; ансамбль «Дзвіночок» (керівник Зінаїда Бондаренко); гурт «Келегеїчки»; співаки Тетяна Вістовська та Анатолій Клименко (акомпоніатор Ольга Соловйова). Потішили таночком малята з ДНЗ «Струмочок» (керівник Зінаїда Бондаренко).

 

Вітаємо та щиро дякуємо всім, хто приймав активну участь у святкуванні!

Бажаємо всім жителям сел нашої громади миру, міцного здоров’я, злагоди в родинах, благополуччя, віри в краще майбутнє свого села, об’єднаної громади і всієї України.

Хай кожен наступний день буде зігрітий добром і теплом, повагою та порозумінням рідних і близьких.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше