Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Сервіс у Дії

До відома громадян
25.07.2024

У будь-якій точці країни й без акту обстеження дому можно подати заяву в міжнародний Реєстр збитків  усі власники зруйнованого росією майна.

Формувати фундамент для репарацій вкрай важливо. Команда Дії, Мінцифри та міжнародного Реєстру збитків працюють щодня, щоб кожен українець міг повідомити у Гаагу про злочини країни агресора. Запускаємо нові можливості для подання заяв до Реєстру.

Відтепер власники пошкодженого та знищеного житла на окупованих територіях або в зонах бойових дій можуть скористатись сервісом. А також, якщо у вас:

  •  право власності не зареєстроване в Реєстрі речових прав
  • немає акту про пошкоджене майно від місцевої влади й не подавались на програму єВідновлення

Діє, де подати заяву в Реєстр?  
Портал Дія — Каталог послуг — Заява про відшкодування збитків. 

Важливо, щоб кожен постраждалий українець подав заяву про завдану шкоду. Так ми покажемо всьому світові реальну картину збитків й звірств від вчинків окупанта. 

І найважливіше — ваші заяви допоможуть запустити компенсаційний механізм трансформуються в репарації й відновлення країни.

Сервіс у Дії та вимоги до розроблення міжнародного Реєстру реалізовано у співпраці з Міністерством цифрової трансформації та Міністерством юстиції за підтримки проєкту USAID / UK aid «Прозорість та підзвітність у державному управлінні та послугах/ TAPAS».

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше