Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Дієва гендерна політика - запорука успішного розвитку громад

Сьогодення
02.11.2021

Завдяки впровадженню проєкту «Дієва гендерна політика – запорука успішного розвитку громад», який реалізується БО «Фонд громади міста Гола Пристань «Свята Ольга», у жовтні розпочалася інформаційно-просвітницька кампанія «Дієва гендерна політика покращує життя в громаді».

Вона передбачає широку популяризацію переваг гендерної рівності в житті громади, обговорень на дискусійних майданчиках питань досягнення рівних прав і можливостей чоловіків і жінок, ліквідації дискримінації за ознакою статі,  створення умов для позитивних змін у житті громади з використанням гендерних компонентів. Наразі уже відбулися дві дискусії з жінками на тему «Жіноче лідерство», планується наступна дискусія на тему «Гендер. Роль жінки в житті громади», до якої запрошуються активні жінки, ті, хто є депутатками  або займають керівні посади та мають безпосередній вплив  на прийняття рішень місцевого значення. Сьогодні роль жінок в управлінні стає вагомішою, вони мають брати участь у вирішенні проблем на будь-якому рівні.

Планується проведення ще шести дискусійних платформ з використанням настільних ігор «Крізь скляну стелю», «Бути жінкою», «Стоп насильство!». Під час проведення інформаційної кампанії будуть поширені інформаційно-просвітницькі буклети «На шляху до гендерної демократії».

Заходи організовуються в рамках проєкту «Голос жінок і лідерство – Україна», що впроваджується Українським Жіночим Фондом завдяки підтримці Уряду Канади.

Світлана Михолат, керівниця проєкту.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше