Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Верховна Рада України затвердила постанову про санкції: депутат Ковальов не голосував

Актуально
23.02.2022

Верховна Рада України затвердила постанову №7064 «Про схвалення пропозицій щодо застосування персональних спеціальних економічних та інших обмежувальних заходів (санкцій)» у зв’язку з наявними і потенційними загрозами національним інтересам і національній безпеці України з боку РФ.

Серед персональних спеціальних економічних та інших обмежувальних заходів – блокування активів, обмеження торговельних операцій, часткове чи повне припинення транзиту ресурсів, польотів та перевезень територією України, запобігання виведенню капіталів за межі України, зупинення виконання економічних та фінансових зобов’язань, заборона участі у приватизації, оренді державного майна резидентами іноземної держави та особами, які прямо чи опосередковано контролюються резидентами іноземної держави або діють в їх інтересах та багато інших заходів, що будуть застосовані до громадян, що пов’язані з агресією Росії - зокрема до політиків, що визнали т.з. ЛДНР.

22 народних обранця відмовилися голосувати за прийняття постанови. Серед них і депутат від нашого округу Олексій Ковальов. Чому слуга народу не підтримав документ – невідомо. Можливо, це зашкодить його бізнес-інтересам, а може, не встиг добігти до кнопки на пульті. Почекаємо пояснень на його сторінці у Фейсбук, якщо воно буде, що дуже сумнівно.

Переглянути поіменні списки голосування постанови можна на сайті Верховної Ради.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше