Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

День усиновлення – свято милосердя та доброти

Привітання
30.09.2021

В останній день вересня Україна відзначає День усиновлення. Це надзвичайно тепле свято людяності та милосердя, яке невипадково збігається з днем християнських святих Віри, Надії, Любові та матері їх Софії.

Усиновлення – це особливе батьківство, яке включає в себе щастя і разом з тим велику жертовність. Це благородний і непростий шлях до щасливої родини.

Все більше і більше українських родин відкривають свої серця і двері домівок для дітей, що потребують батьківської опіки та турботи. Ці діти потребують любові, сімейного затишку і підтримки. Тому цей день став святом здійснення найзаповітніших дитячих мрій та щасливих українських родин.

І у нашій громаді поруч з нами живуть родини, які оточили батьківською любов’ю і теплом таких дітей. На території нашої громади функціонує 8 прийомних сімей, в яких виховується 17 дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування та 5 дитячих будинків сімейного типу, що виховують 30 діток. Під опікою 51 опікунських сімей перебуває 86 дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування:

– сімֹ’я Братченко Марини та Юрія, які усиновили 5 дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування;

– сім’я Єременко Алли та Дмитра, які усиновили 1 дитину, позбавлену батьківського піклування, які виховують у дитячому будинку сімейного типу 8 дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування;

– сім’я Майки Тетяни та Василя, які усиновили 5 дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, виховують 10 дітей, що перебувають під опікою та не залишають поза увагою осіб із числа дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, які досягнули повноліття, здобувши професію, не покидають цю родину;

– сім’я Томояги Владислава та Євгенії;

– сім’я Нікітенка Дмитра та Олени;

– сім’я Тітовців Максима та Надії.

Дорогі батьки-вихователі, прийомні батьки, опікуни/піклувальники, усиновлювачі! Прийміть доземний уклін та найщиріші слова поваги з нагоди свята. Ви відкрили дітям своє серце, розділили з ними свою любов і душевне тепло, почули такі довгоочікувані слова «тато» і «мама». Нехай посаджені Вами зерна добра і любові зігріють їх у дорослому житті!

Щастя Вам, добра, миру, здоров’я, терпіння, сімейного затишку та благополуччя! Нехай Віра, Надія, Любов ніколи не залишають Ваш дім.

Ірина ПИСАРЄВА, начальник служби у справах дітей
та соціальної роботи з сім’ями, дітьми та молоддю
виконавчого комітету Голопристанської міської ради

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше