Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

23 травня – День Героїв

Привітання
23.05.2023

Споконвіків українці шанують своїх героїв. Це щорічне свято в Україні, встановлене на честь усіх українських воїнів та борців за волю України – від лицарства Київської Русі, козаків Гетьманської Доби, гайдамаків, січових стрільців, вояків Армії УНР, УГА, ОУН, УПА, а також героїв Небесної Сотні та сучасної національно-визвольної війни проти російської окупації.

 

В глибокій пошані схиляємо голови перед подвигом тих, які заплатили за нашу свободу найвищу ціну і стали символами нескореності нації.

 

Безмежно вдячні кожному Воїну, який стоїть на захисті рідної держави! Ви наші сучасні Герої, вашою міццю захоплюється увесь світ! Україна – Батьківщина Героїв.

Тут народжуються безстрашні і відважні – ті, хто з гордістю захищає нашу свободу. Мільйони українців – військові і цивільні – сьогодні дають відсіч російським окупантам. Стають Героями – кожен на своєму фронті. Тому що вміють боротися і знають, як перемагати!

Героям Слава!

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше