Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Вшановуємо історичну єдність: в Україні відзначають День Європи

Привітання
09.05.2023

Відсьогодні, 9-го травня, спільно з державами Європейського союзу Україна відзначає День Європи – символ миру та історичної єдності.

Відповідний Указ №266/2023 напередодні, 8-го травня, підписав Президент України Володимир Зеленський.

Україна єдина з Європою у наших демократичних цінностях, серед яких свобода, гідність, людяність. Ми, як велика європейська нація та невідʼємна частина Європи, разом з нашими європейськими партнерами боремося зі світовим авторитарним злом.

 

З початку повномасштабного вторгнення росії країни Європи безупинно продовжують допомагати Україні у боротьбі з агресором! Мільйони українців, і не мало жителів Голопристанської громади, знайшли прихисток за кордоном. Для нас дуже важливо відчувати підтримку, за що ми щиро вдячні!

 

У той день, коли країна-агресор культивує фашизм, ненависть і «побєдобєсіє», ми згадуємо час, коли спільними діями Європі вдалось досягти перемоги та миру. І зараз ми рухаємось до дня нашої Перемоги, коли МИР запанує знову. Перемоги України спільно з усією Європою.

 

З Днем Європи!

Разом у боротьбі за незалежність та відновлення МИРУ! Разом – до ПЕРЕМОГИ! Тримаймося та борімося за нашу свободу, за вільну, незалежну і європейську Україну!

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше