Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Родина з Голопристанської громади Херсонської області отримала квартиру в модульному містечку Чернігова

Події
03.03.2024

Про це повідомляє Український Червоний Хрест.

Родина голопристанців втратила все нажите роками, будинок родини у Голій Пристані повністю знищений через підтоплення внаслідок підриву російськими військами греблі Каховської ГЕС.

Шлях із лівобережжя Херсонщини до північної України був складним, небезпечним і тривалим...

Опинившись у модульному містечку, яке було зведено в Чернігові Українським Червоним Хрестом за підтримки партнерів, родина гопрян отримала все необхідне для адаптації: посуд, постільні та гігієнічні набори.

«Ми дуже довго чекали на це житло, практично спостерігали, як воно будується, – розповідає пані Тетяна, – а зараз дуже раді, бо в нас справді нічого не залишилося».

Дякуємо громадам за підтримку наших містян в інших регіонах України. Віримо, що літні голопристанці знову матимуть відчуття домашнього затишку.

Відео: Український Червоний Хрест

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше