Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

14 грудня – День вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС

Події
14.12.2023

В історії нашої держави є багато сторінок які показують, що наш народ є самовідданим, який має високе відчуття громадянського обов'язку та завжди готовий допомогти і захистити свою країну. Однією із таких подій є участь наших людей у ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській атомній електростанції.

В наших серцях назавжди залишиться пам'ять про співвітчизників, ліквідаторів тієї катастрофи, які закрили собою світ від атомного лиха. Їхній подвиг залишився в історії та живе в пам'яті кожного українця.

Зараз, коли Україна чинить спротив російському вторгненню, а окупанти погрожують усьому світові новою ядерною катастрофою, подвиг українських ліквідаторів набуває особливої ваги.

Ядерна стихія у 1986 році опалила долі мільйонів українців. Ми в неоплатному боргу перед героями-чорнобильцями, які захистили теперішні й прийдешні покоління від радіаційного лиха. 

Ми вдячні ліквідаторам за виявлені героїзм, самовідданість та високий професіоналізм.

Щиро бажаємо всім їм здоров’я, стійкості!

Вічна пам’ять загиблим героям-ліквідаторам! Схиляємо голови в пошані перед кожним, чиє життя та здоров'я забрав невидимий ворог – смертоносне радіоактивне випромінювання.

Пам'ятаємо, пишаємося, вшановуємо!

З повагою, Голопристанська міська військова адміністрація, Голопристанська міська рада та її виконавчий комітет.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше