Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Дізнайтеся більше про ваші права на довідково-інформаційній платформі правових консультацій WikiLegalAid

Правова консультація
20.11.2023

Щодня до юристів системи БПД звертається понад 150 людей, які через воєнні дії були вимушені покинути свої домівки і змінити місце проживання. Всі вони, зазвичай, мають низку правових проблем та потребують їх швидкого вирішення.

Внутрішньо переміщені особи та ті, хто лише звертається із заявою про взяття на облік як ВПО, мають право на безоплатну правничу допомогу.

Юристи системи БПД та адвокати, що надають безоплатну правничу допомогу, консультують, складають клієнтам необхідні документи, у тому числі для звернення до суду (процесуальні), допомагають отримати довідку ВПО, оформити соціальну допомогу чи вирішити інші правові питання.

Запрошуємо підвищити вашу правову обізнаність самостійно — на довідково-інформаційній платформі правових консультацій WikiLegalAid

Отримати безоплатну правничу допомогу можна:

  • Телефонуйте до контактного центру системи БПД за номером: 0 800 213 103, дзвінки безкоштовні.
  • Номер для дзвінків з телеграм
  • Також ви можете написати юристу в телеграм-боті (кнопка «Отримати консультацію»)
  • Або звертайтеся до бюро правової допомоги
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше