Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Запрошуємо на безкоштовне навчання!

До відома громадян
26.01.2022

Шановні жителі громади! Якщо ви бажаєте здобути нові знання, бути конкурентоспроможними на ринку праці регіону, стати неперевершеними у своїй справі, отримати омріяну роботу, тоді професійне навчання за сприяння Державної служби зайнятості саме для вас!

Голопристанський міськрайонний центр зайнятості інформує, що на базі Херсонського центру професійно-технічної освіти ДСЗ (м. Нова Каховка) заплановано навчання у лютому 2022 року за професіями продавець продовольчих товарів, касир торговельного залу, покоївка, бармен та офіціант.

Переваги професійного навчання у центрах ЦПТО ДСЗ:

  • стислі строки навчання;
  • по закінченню навчання отримання відповідної кваліфікації та документів державного зразка;
  • цікава програма навчання у сучасному навчальному закладі;
  • допомога у працевлаштуванні за обраною професією;
  • безкоштовне навчання (витрати, пов’язані з організацією професійного навчання безробітних, проживання та проїзду до міста Нова Каховка та у зворотньому напрямку фінансується службою зайнятості).

Скористайтеся можливістю отримати безкоштовно якісну професійну освіту та підвищити свій шанс на працевлаштування!

Більш детальну інформацію можна отримати у Голопристанському міськрайонному центрі зайнятості, що знаходиться за адресою: м. Гола Пристань, вул. Чорноморська, 46-А, каб.3, тел.: (05539)21589.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше