Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Відділ освіти, молоді та спорту виконавчого комітету Голопристанської міської ради інформує: відбулась атестація керівників та педагогічних працівників закладів освіти Голопристанської МТГ

Відділ освіти, молоді та спорту інформує
19.04.2024

Атестація педагогічних працівників є надзвичайно важливим етапом у забезпеченні якості освіти. Вона дозволяє оцінити професійні навички, компетенції та досягнення педагогічних працівників, а також стимулює їх професійний розвиток.

18 квітня 2024 року завершилася чергова атестація керівників та педагогічних працівників закладів освіти Голопристанської міської територіальної громади, яких атестувала комісія ІІ рівня відділу освіти, молоді та спорту виконавчого комітету Голопристанської міської ради.

Засідання атестаційної комісії проводились в онлайн-режимі.

Атестація керівників та педагогічних працівників проходила відповідно до Положення про атестацію педагогічних працівників, затверджених наказом Міністерства освіти і науки України від 9 вересня 2022 року  №805.

За результатами засідань та наданих документів у 2023/2024 навчальному році атестовано та видано відповідні накази:

  • Інклюзивно-ресурсний центр (5 працівників та 1 керівник на відповідність займаній посаді);
  • Заклади загальної середньої освіти (1 керівник на відповідність / підтвердження кваліфікаційної категорії / педагогічного звання).
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше