Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Відбулось чергове засідання атестаційної комісії відділу освіти, молоді та спорту виконавчого комітету Голопристанської міської ради

Відділ освіти, молоді та спорту інформує
12.12.2023

Відділ освіти, молоді та спорту виконавчого комітету інформує: 1 вересня 2023 року Типове положення про атестацію педагогічних працівників, затверджене наказом МОН від 6 жовтня 2010 року №930, втратило чинність.

Натомість набирає чинності нове Положення про атестацію педагогічних працівників, затверджене наказом МОН від 9 вересня 2022 року №805.

Згідно графіку роботи атестаційної комісії ІІ рівня, затвердженого наказом відділу освіти від 05 вересня 2023 року «Про організацію та проведення атестації педагогічних працівників у 2023/2024 навчальному році» відбулося чергове засідання атестаційної комісії, на якому розглядалися та були затверджені списки згідно нового Положення про атестацію педагогічних працівників, які атестуються у 2024 році атестаційною комісією ІІ рівня.

Відповідно до пункту 1 розділу ІІ Положення про атестацію педагогічних працівників, атестаційні комісії І рівня створюються в закладах освіти, відокремлених структурних підрозділах, у яких працює більше 15 педагогічних працівників.

Відповідно до пункту 8 розділу ІІ: атестаційна комісія ІІ рівня атестує педагогічних працівників закладів освіти, у яких працює менше 15 педагогічних працівників.

Із затвердженим списком можна ознайомитися нижче.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше