Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Акція «16 днів проти насильства»

Управління соціального захисту інформує
02.12.2021

В період проведення акції «16 днів проти насильства», яка проходить з 25 листопада по 10 грудня в приміщенні управління соціального захисту населення, сім’ї та праці виконавчого комітету Голопристанської міської ради за ініціативи благодійної організації фонд громади міста Гола Пристань "Свята Ольга" та за участі працівників управління соціального захисту населення, сім’ї та праці виконавчого комітету Голопристанської міської ради та КУ «Центр надання соціальних послуг», 30 листопада 2021 року обговорили можливість для України ратифікації Стамбульської конвенції, яка містить низку зобов’язань націлених на запобігання насильству, захисту жертв та притягненню винних осіб до відповідальності.

За даними Національної соціальної сервісної служби України за 9 місяців 2021 року зафіксовано 205608 звернень з приводу домашнього насильства, з них 82% - від жінок.

Управління соціального захисту населення, сім’ї та праці виконавчого комітету Голопристанської міської ради

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше