Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

15 лютого в Україні відзначають День вшанування учасників бойових дій на території інших держав

Привітання
15.02.2024

Відзначення цієї дати свідчить про глибоку повагу українського суспільства до людей, яким довелося в мирні повоєнні роки виконувати нелегкий інтернаціональний обов’язок в «гарячих точках»: Афганістані, Чилі, Іспанії, Єгипті, В’єтнамі та інших країнах світу.

Щиро вітаємо воїнів-інтернаціоналістів Голопристанської громади, членів їх сімей з днем вшанування учасників бойових дій на території інших держав!

В цей день, молімося за душі полеглих братів в Афганістані, за теперішніх захисників Батьківщини!

У 2014 році багато учасників бойових дій одними з перших відправилися добровольцями на український схід для захисту нашої держави.

Воїни-афганці й сьогодні захищають нашу державу, а деякі віддали життя за Україну.

Голопристанська міська військова адміністрація та виконавчий комітет Голопристанської міської ради із вдячністю звертається до тих, хто наближає нашу перемогу, та від усього серця бажаємо вам і вашим сім’ям здоров’я, родинного затишку та благополуччя, впевненості в завтрашньому дні, щастя, миру та добра.

Ми поділяємо весь біль з тими, хто втратив на війні своїх близьких і віддаємо шану усім учасникам тих подій.

Пам’ятаємо про загиблих, схиляємо голови перед їх подвигом та мужністю!

Вічна Слава живим!

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше