Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

30 липня 2021 року відбудуться громадські слухання

Громадські слухання
21.07.2021
ШАНОВНІ ЖИТЕЛІ ГОЛОПРИСТАНСЬКОЇ МІСЬКОЇ ГРОМАДИ!

ГРОМАДСЬКІ СЛУХАННЯ щодо врахування громадських інтересів
під час розроблення проєктів містобудівної документації:

1.1. Детального плану території відносно відведення земельної ділянки у власність гр. Буренко Любові Миколаївні площею 0,2500 га для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд , із земель житлової та громадської забудови, розташованої за адресою: вул. Козацька, 34, с. Велика Кардашинка, Херсонської області.
1.2. Детального плану території відносно відведення земельної ділянки у власність гр. Мезенцевій Тетяні Олександрівні площею 0,2500 га для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд , із земель житлової та громадської забудови, розташованої за адресою: вул. Молодіжна, б/н, с. Нова Збур’ївка, Херсонської області.
1.3. Детального плану території відносно відведення земельної ділянки у власність гр. Полянко Марині Миколаївні площею 0,2500 га для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд , із земель житлової та громадської забудови, розташованої за адресою: вул. Козацька, 30, с. Велика Кардашинка, Херсонської області.
1.4. Детального плану території відносно відведення земельної ділянки у власність гр. Полянку Роману Олександровичу площею 0,2500 га для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд , із земель житлової та громадської забудови, розташованої за адресою: вул. Садова, 12, с. Велика Кардашинка, Херсонської області.
1.5. Детального плану території відносно відведення земельних ділянок у власність гр. Рябошапці Володимиру Олександровичу орієнтовною площею 0,2500 га та гр. Рябошапці Наталії Робертовні орієнтовною площею 0,2500 га для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд , із земель житлової та громадської забудови, розташованої за адресою: вул. Виноградна, б/н, с. Нова Збур’ївка, Херсонської області.
1.6. Детального плану території відносно відведення земельної ділянки у власність гр. Сердюкову Павлу Юрійовичу орієнтовною площею 0,2500 га для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд , із земель житлової та громадської забудови, розташованої за адресою: вул. Українська, 12-а, с. Велика Кардашинка, Херсонської області.

БУДУТЬ СКЛИКАНІ 30 ЛИПНЯ 2021 РОКУ О 11.00 ГОДИНІ
У ЗАЛІ ЗАСІДАНЬ МІСЬКВИКОНКОМУ ЗА АДРЕСОЮ:
ВУЛ. 1 ТРАВНЯ, 14, М. ГОЛА ПРИСТАНЬ.

Відділ містобудування, архітектури,
капітального будівництва та містобудівного кадастру
виконавчого комітету Голопристанської міської ради
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше