Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

28 вересня 2021 року відбулись громадські слухання з приводу обговорення проєктів містобудівної документації

Громадські слухання
29.09.2021

Шановні жителі Голопристанської міської територіальної громади!

Виконавчий комітет Голопристанської міської ради інформує, що 28 вересня 2021 року о 10 годині в залі засідань міськвиконкому відбулись громадські слухання з приводу обговорення проєктів містобудівної документації:

Детального плану території відносно відведення земельних ділянок у власність гр.гр. Білій Лілії Олександрівні, Білій Світлані Миколаївні, Тютюнник Тетяні Олексіївні орієнтовними площами по 0,2500 га для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), із земель житлової та громадської забудови, за адресами: вул. Подільська, б/н, с. Велика Кардашинка Скадовського району Херсонської області.

Детального плану території відносно відведення земельної ділянки у власність гр. Борисовій Лідії Іванівні орієнтовною площею 0,2500 га для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), із земель житлової та громадської забудови, за адресою: вул. Молодіжна, біля будинку № 42, с. Велика Кардашинка Скадовського району Херсонської області.

Детального плану території частини території села Малі Копані з метою відведення у власність земельної ділянки гр. Горбачуку Олександру Петровичу, орієнтовною площею 0,2500 га, для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд із земель житлової та громадської забудови, за адресою: вул. Підстепна, б/н, с. Малі Копані Скадовського району Херсонської області.

Детального плану території відносно відведення земельних ділянок у власність гр. Грубляк Тетяні Андріївні та гр. Безкровній Зінаїді Петрівні орієнтовними площами по 0,2500 га для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), із земель житлової та громадської забудови, заадресами:вул.Зелена,буд.2-ата вул. Зелена, б/н, с. Мала Кардашинка Скадовського району Херсонської області.

Детального плану території відносно відведення земельної ділянки у власність гр. Дубовій Наталі Миколаївні орієнтовною площею 0,2500 га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, із земель житлової та громадської забудови, за адресою: вул. Українська,128-в, с. Велика Кардашинка Скадовського району Херсонської області.

Детального плану території відносно відведення земельної ділянки у власність гр. Іващенко Олені Володимирівні орієнтовною площею 0,2500 га для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), із земель житлової та громадської забудови, за адресою: вул. Українська, 1-а, с. Велика Кардашинка Скадовського району Херсонської області.

Детального плану території відносно відведення земельної ділянки у власність гр. Ілюхіній Олені Володимирівні орієнтовною площею 0,2500 га для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), із земель житлової та громадської забудови, за адресою: вул. Центральна, 7-б, с. Нова Збур’ївка Скадовського району Херсонської області.

Детального плану території відносно відведення земельних ділянок у власністьгр. Кабанову Валентину Вікторовичу орієнтовною площею 0,2500 га, для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, із земель житлової та громадської забудови, за адресою: пров. Таврійський, б/н, с. Таврійське Скадовського району Херсонської області.

Детального плану території відносно відведення земельної ділянки у власність гр. Кальченку Євгену Миколайовичу орієнтовною площею 0,2500 га, для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, із земель житлової та громадської забудови, за адресою: вул. Миру, б/н, с. Гладківка Скадовського району Херсонської області.

Детального плану території відносно відведення земельних ділянок у власність гр.гр. Клименку Євгену Сергійовичу, Клименко Тетяні Зеновіївні, Файдюку Руслану Миколайовичу, Каспрівській Галині Василівні орієнтовними площамипо0,2500га для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд(присадибна ділянка), із земель житлової та громадської забудови, за адресами: вул. Кримська, б/н, с. Велика Кардашинка Скадовського району Херсонської області.

Детального плану території відносно відведення земельної ділянки у власність гр. Михитаровій Рузанні Левівні орієнтовною площею 0,2500 га для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, із земель житлової та громадської забудови, за адресою: вул. Українська 128–б, с. Велика Кардашинка Скадовського району Херсонської області.

Детального плану території відносно відведення земельної ділянки у власність гр. Олійник Олександрі Павлівні орієнтовною площею 0,2500 га для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, із земель житлової та громадської забудови, за адресою: вул. Люлька, б/н, с. Таврійське Скадовського району Херсонської області.

Детального плану території відносно відведення земельних ділянок у власність гр.гр. Пласкальній Тетяні Олегівні, Дементєєву Володимиру Васильовичу, Комлєвій Наталі Василівні орієнтовними площами по 0,2500 га для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), із земель житлової та громадської забудови, за адресами: вул. Вільшана, 2-а, вул. Вільшана, 2-б, вул. Вільшана, 2-в с. Велика Кардашинка Скадовського району Херсонської області.

Детального плану території відносно відведення земельної ділянки у власність гр. Толмачовій Аліні Вікторівні орієнтовною площею 0,2189 га для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд із земель житлової та громадської забудови, за адресою: вул. Легендарна, б/н, с. Мала Кардашинка Скадовського району Херсонської області.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше