Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Друга річниця повномасштабного вторгнення в Україну...

Голопристанська міська ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ інформує
24.02.2024

...День 24 лютого 2022 року назавжди запам'ятається як одна з трагічних сторінок історії сучасної України та нашої громади. Тоді ворог віроломно увірвався в наш дім, у життя кожного жителя Голопристанської громади.

З болем в серці згадуємо про тих, хто втратив своє життя у війні, про полонених, поранених та страждаючих в окупації, про тих, хто втратив свої будинки й рідних...

Сьогодні вкотре визнаємо мужність та жертовність військових та цивільних, які боролися та боряться й зараз за свої права та свободу. 

Хвилиною мовчання вшановуємо пам'ять загиблих голопристанців внаслідок збройної агресії та терактів російської федерації проти України та проти мирних мешканців Голопристанської міської територіальної громади.

Вшануємо світлу пам'ять мирних громадян Голопристанської МТГ, які загинули унаслідок збройної агресії й терактів російської федерації та героїчний подвиг воїнів, полеглих під час виконання бойових завдань із захисту нас із вами!

Жоден військовослужбовець Голопристанщини, який віддав життя на полі бою, не має бути забутим.

Кожен загиблий продовжує жити в серцях кожного голопристанця!

Вічна пам'ять! 

Слава героям, які залишають свій слід у нашій історії.

Нехай цей день нагадає нам про важливість миру та робить нас єднаними в боротьбі за свободу та безпеку для всіх.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше