Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

16 грудня 2021 року о 10 годині у залі засідань міськвиконкому відбудуться ГРОМАДСЬКІ СЛУХАННЯ з приводу обговорення проектів містобудівної документації

Громадські слухання
10.11.2021

Шановні жителі Голопристанської міської територіальної громади!

Повідомляємо про початок процедури розгляду та врахування пропозицій громадськості у проектах містобудівної документації детального плану території відносно відведення земельної ділянки у власність таких громадян: Аршуліка К.М., Галаган О.А., Зорі І.В., Кірілюк Л.Л., Кірілюка Р.В., Нагорняк К.В., Олійник І.Ю., Погорілого В.В., Слюсар Г.С., Торопкова О.В., Штихаря В.Г.

Місце ознайомлення з проектом містобудівної документації – веб-сайт Голопристанської міської ради.

Строки ознайомлення з проектом ДПТ –
з 15 листопада 2021 року до 15 грудня 2021 року включно.

Виконавчий комітет Голопристанської міської ради інформує , що 16 грудня 2021 року о 10 годині у залі засідань міськвиконкому відбудуться громадські слухання з приводу обговорення проектів містобудівної документації.

  1. «Детального плану території відносно відведення земельних ділянок у власність гр. Аршуліку Костянтину Миколайовичу та гр. Штихарю Вадиму Григоровичу, орієнтовними площами по 0,2500 га кожна, для будівництва та обслуговування житлових будинків, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), із земель житлової та громадської забудови, розташованими за однаковими адресами: пров. Херсонський, б/н, с. Кардашинка, Херсонської області».
  2. «Детального плану території відносно відведення земельної ділянки у власність гр. Галаган Олені Анатоліївні, орієнтовною площею 0,2500 га, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), із земель житлової та громадської забудови, розташованої за адресою: вул. Подільська, 17-б, с. Велика Кардашинка, Херсонської області».
  3. «Детального плану території частини території с. Кохани з метою відведення у власність земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд гр. Зорі Інні Вячеславівні, орієнтовною площею 0,2425 га, розташованої за адресою: пров. Береговий, 6-з, с. Кохани, Херсонської області».
  4. «Детального плану території відносно відведення земельних ділянок у власність гр. Кірілюк Людмилі Леонідівні та гр. Кірілюку Роману Володимировичу, орієнтовними площами по 0,2500 га кожна, для будівництва та обслуговування житлових будинків, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), із земель житлової та громадської забудови, розташованими за однаковими адресами: вул. Остапа Вишні, б/н, с. Малі Копані, Херсонської області».
  5. «Детального плану території частини території с. Малі Копані з метою відведення у власність земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд гр. Нагорняк Катерині Вікторівні, орієнтовною площею 0,2500 га, розташованої за адресою: вул. Спортивна, б/н, с. Малі Копані, Херсонської області».
  6. «Детального плану території відносно відведення земельної ділянки у власність гр. Олійнику Ігорю Юрійовичу, орієнтовною площею 0,2500 га, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), із земель житлової та громадської забудови, розташованої за адресою: вул. Садова, 6, с. Велика Кардашинка, Херсонської області».
  7. «Детального плану території частини території с. Таврійське з метою відведення у власність земельної ділянки для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд гр. Погорілому Віталію Вікторовичу, орієнтовною площею 0,2483 га, розташованої за адресою: вул. Люлька, б/н, с. Таврійське, Херсонської області».
  8. «Детального плану території частини території с. Велика Кардашинка з метою відведення у власність земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд гр. Слюсар Ганні Сергіївні, орієнтовною площею 0,2500 га, розташованої за адресою: вул. Лісова, б/н, с. Велика Кардашинка, Херсонської області».
  9. «Детального плану території частини території с. Стара Збур’ївка з метою відведення у власність земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд гр. Торопкову Олексію Вікторовичу, орієнтовною площею 0,2067 га, розташованої за адресою: вул. Святотроїцька, 6-а, с. Стара Збур’ївка, Херсонської області».

Детальніше з документацією можна ознайомитись ТУТ.

Відділ містобудування, архітектури та капітального будівництва
виконавчого комітету Голопристанської міської ради

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше